Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626, 2103254843
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο Andiroba 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100062
14,20 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Φυσικά Εντομοαπωθητικά: 5-10% Άλλες χρήσεις:3-10%
Το λάδι Andiroba ,100% φυσικής προέλευσης, είναι ένα πολυχρηστικό λάδι για την καλλυντική βιομηχανία. Πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ενδυναμώνει την τρίχα,συντελέι στην μείωση εμφάνισης των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας.Είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες χάρη στα AHAs τα οποία βελτιώνουν τη σύνθεση κολλαγόνου. Το Andiroba Oil έχει επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις και εντομοαπωθητικές ιδιότητες που οφείλονται στην παρουσία λιμονοειδών. Χάρη στις παραπάνω ιδιότητες ηρεμεί το ακνεϊκό δέρμα από φλεγμονές και ερεθισμoύς.Τέλος,οι εντομοαπωθητικές του ιδιότητες το καθιστούν ευρέως διαδεδομένη τη χρήση του σε φυσικά εντομοαπωθητικά προϊόντα όπως λοσιόν ,κεριά και πολλά άλλα.

INCI

Carapa Guianensis Seed Oil