Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.
New

Αιθέριο έλαιο Ελίχρυσος 10ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400091
30,00 €

Formulation Tips

Ποσοστό χρήσης έως 2% ,σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος έως 0,5%. Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα .
Το αιθέριο έλαιο Ελίχρυσου παράγεται από τα άνθη των φυτών του γένους Helichrysum,η παραγωγή του γίνεται με τη μέθοδο της απόσταξης ατμού.Η χρήση του σε καλλυντικά προϊόντα βοηθά το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, λείο και απαλό , βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος και μειώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Είναι κατάλληλο για τους μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών και μειώνει τις διχρωμίες του δέρματος.Το αιθέριο έλαιο του φυτού αυτού μπορεί να βοηθήσει στα εγκάυματα, τους μώλωπες, την ακμή και τις δερματίτιδες και είναι κατάλληλο για τη θεραπεία των πληγών,έχει επίσης ευεργετική επίδραση σε ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.

INCI

Helichrysum italicum Flower Oil