Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ανθόνερο κυανής centaurea 150mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090800010
7,50 €

Formulation Tips

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή να ενσωματωθεί σε καλλυντικές φόρμουλες στο ποσοστό του νερού.
Το ανθόνερο κυανής centaurea έχει καταπραϋντικές και τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση και αναζωογόνηση της περιοχής κάτω από τα μάτια καθώς και όλου του προσώπου. Ακόμη, μπορεί να ενσωματωθεί και σε προϊόντα περιποίησης μετά την έκθεση στον ήλιο για τις καταπραϋντικές και μαλακτικές του ιδιότητες.

INCI

Centaurea cyanus flower water.