Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ανθόνερο φλαμουριάς 150mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090800018
7,50 €

Formulation Tips

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή να ενσωματωθεί σε καλλυντικές φόρμουλες στο ποσοστό του νερού.
Το ανθόνερο από το δέντρο φλαμουριάς (φιλύρα) έχει τονωτικές, ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα αφήνοντας την λαμπερή και απαλή. Χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητες της περιποιείται ιδανικά την ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών και προάγει την ενδυνάμωση τους.

INCI

Tilia platyphyllos floral water.