Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ανθόνερο ελαιόδεντρου 150mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090800016
9,92 €

Formulation Tips

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή να ενσωματωθεί σε καλλυντικές φόρμουλες στο ποσοστό του νερού.
Το νερό από το ελαιόδεντρο είναι πλούσιο σε ενυδατικά, μαλακτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση όλων των επιδερμίδων χαρίζοντας ενυδάτωση και προστασία από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων. Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών αφήνοντάς τα ενυδατωμένα και μαλακά.

INCI

Olea europaea branch extract.