Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Βούτυρο καριτέ 100gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090600003
Το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 13/8 μέχρι 19/8. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από τις 13/8 μέχρι και τις 19/8, θα αποσταλούν από τις 20/8 κατά σειρά προτεραιότητας.
3,60 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται μόνο του ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το βούτυρο καριτέ προέρχεται από τους σπόρους του ομώνυμου δέντρου οι οποίοι είναι πλούσιοι σε λιπαρά οξέα και φυτοστερόλες, πολύτιμα στοιχεία για την ολιστική φροντίδα. Το βούτυρο καριτέ συνιστάται για την περιποίηση των χειλιών, το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, τη φροντίδα των χεριών και του σώματος καθώς και στη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής.

INCI

Butyrospermum parkii butter.

Επίσης /
Προτείνουμε