Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Βούτυρο αβοκάντο 100gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090600012
10,29 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται μόνο του ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το βούτυρο αβοκάντο λαμβάνεται από τα φρούτα του αβοκάντο και έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το βούτυρο αβοκάντο βρίσκει εφαρμογή σε προϊόντα περιποίησης δέρματος, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, κραγιόν και καλλυντικών προϊόντων μακιγιάζ.

INCI

Persea gratissima oil, phytosterols, olla europaea fruit oil