Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Βούτυρο ελιάς 100gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090600008
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
7,00 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται μόνο του ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το βούτυρο ελαιόλαδου λαμβάνεται με πολλαπλές διεργασίες των καρπών ελιάς. Το βούτυρο ελιάς έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικών παραγόντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών σκευασμάτων, όπως προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλακτικά μαλλιών.

INCI

Hydrogenated olive oil.
beautylab the store