Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Γαλακτικό οξύ 90% 100mL

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090700007
2,54 €

Formulation Tips

Προστίθεται στην τελική φάση των καλλυντικών προϊόντων, στο στάδιο της ψύξης, σε ποσοστό 0,5-10% κ.β..

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί.

Το γαλακτικό οξύ είναι το φυσικό παράγωγο που προέρχεται από τη ζύμωση υδατανθράκων και έχει ήπιο όξινο χαρακτήρα. Είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο α-υδρόξυ οξύ για κυτταρική ανανέωση και ήπια απολέπιση της επιδερμίδας. Επιπλέον, ενισχύει το μηχανισμό ενυδάτωσης του δέρματος χαρίζοντας ακτινοβόλα και υγιή.

INCI

Lactic acid, aqua.

Ασφάλεια και Χρήση

MSDS (Material Safety Datasheet)

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί.

beautylab the store