Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Γαλακτωματοποιητής (FL65K) 250gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090500004
2,30 €

Formulation Tips

Απαιτείται θέρμανση εως ότου να λιώσει (~60oC) και ανάμιξη με άλλα λιπαρά συστατικά και προσθήκη στην θερμή υδατική φάση. Συνιστώμενο ποσοστό χρήσης: 5-8% κ.β..
Πρόκειται για μίγμα εστέρων στεαρικού οξέος με PEG. Είναι ένας O/W γαλακτωματοποιητής και χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του ιξώδους του τελικού προϊόντος, ακόμα και σε φόρμουλες με υψηλό λιπαρό περιεχόμενο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συν-γαλακτωματοποιητής σε διάφορα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος χαρίζοντας σταθερότητα στο τελικό γαλάκτωμα.

INCI

Glyceryl stearate, PEG-100 stearate.
beautylab the store