Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Γλυκερινικός μονοέστερας 250gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090500003
1,80 €

Formulation Tips

Απαιτείται θέρμανση εως ότου να λιώσει (~60oC) και ανάμιξη με άλλα λιπαρά συστατικά και προσθήκη στην θερμή υδατική φάση. Συνιστώμενο ποσοστό χρήσης: 0.5-6% κ.β..
Πρόκειται για έναν ανιονικό μονοεστέρα στεαρικού οξέος με γλυκερίνη. Είναι ένας O/W γαλακτωματοποιητής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή ως συν-γαλακτωματοποιητής για τη ρύθμιση του ιξώδους του τελικού προϊόντος. Ενσωματώνεται σε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος δίνοντας αρκετά σταθερά τελικά γαλακτώματα.

INCI

Glyceryl stearate.
beautylab the store