Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Γλυκολικό οξύ 70% 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090700008
3,30 €

Formulation Tips

Προστίθεται στην τελική φάση των καλλυντικών προϊόντων, στο στάδιο της ψύξης, σε ποσοστό 0,5-10% κ.β..

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί.

Το γλυκολικό οξύ 70%, το πιο γνωστό από τα οξέα φρούτων, είναι το πλέον χρησιμοποιούμενο α-υδροξυ οξύ σε καλλυντικά προϊόντα. Έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, να ενισχύει την ενυδάτωση της και γενικότερα να βελτιώνει την υφή αλλά και όψη της επιδερμίδας.

INCI

Glycolic acid, aqua, sodium chloride.

Ασφάλεια και Χρήση

MSDS (Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας)

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί.

beautylab the store