Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Εκχύλισμα δίκταμος 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090300033
8,43 €

Formulation Tips

Ενσωματώνεται σε καλλυντικά σκευάσματα μέχρι 5%
Το εκχύλισμα δίκταμου που φύεται στην Κρήτη έχει ισχυρές αντιβακτηριακές, καθαριστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας μειώνοντας την έκκριση σμήγματος αλλά και αποσμητικά προϊόντα περιποίησης προστατεύοντας την ανάπτυξη βακτηρίων. Σε προϊόντα στοματικής υγιεινής προστατεύει τα ούλα και βοηθά στην αντιμετώπιση της κακοσμίας.

Επίσης /
Προτείνουμε