Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καολίνη 250gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090700001
1,90 €

Formulation Tips

Για την παρασκευή μάσκας προσώπου προστίθεται στην υδατική φάση σε ποσοστό 1-35% κ.β.. Σε προϊόντα για ματ αποτέλεσμα προστίθεται σε ποσοστό 0,5-3% κ.β..
Λευκή άργυλος. Είναι κατάλληλη για την παρασκευή προϊόντων με υψηλή απορροφητικότητα σε νερό. Χρησιμοποιείται ευρέως σε παρασκευή μάσκας προσώπου, αφού έχει την ιδιότητα να βοηθά στην απομάκρυνση του σμήγματος και να χαρίζει λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή οδοντόπαστας και αποσμητικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κρέμες ή προϊόντα μακιγιάζ παρέχει ματ αποτέλεσμα.

INCI

Kaolin.
beautylab the store