Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Κετοστεαρυλική αλκοόλη 250gr

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090500008
3,29 €

Formulation Tips

Απαιτείται θέρμανση εως ότου να λιώσει (~60oC) και ανάμιξη με άλλα λιπαρά συστατικά και προσθήκη στην θερμή υδατική φάση. Συνιστώμενο ποσοστό χρήσης: 0,5-10% κ.β..
Πρόκειται για μίγμα αλκοολών μακράς αλυσίδας. Είναι ένας O/W γαλακτωματοποιητής και χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του ιξώδους του τελικού προϊόντος. Ενσωματώνεται σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, αλλά και βρεφικής επιδερμίδας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κλασική μέθοδο παρασκευής σαπουνιού ως ενισχυτής και σταθεροποιητής του αφρού.

INCI

Cetearyl alcohol.
beautylab the store