Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Κιτρικό οξύ, άνυδρο 100gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090700009
1,10 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται ως παράγοντας ρύθμισης του pH στο τελευταίο στάδιο παρασκευής καλλυντικών προϊόντων, μετά το στάδιο της γαλακτωματοποίησης.

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Μπορεί να προκαλέσει δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί. Προτείνεται η χρήση μάσκας.

Το κιτρικό οξύ είναι ένα φυσικό οργανικό οξύ ευρέως χρησιμοποιούμενο για τη ρύθμιση του pH σε καλλυντικές φόρμουλες, τρόφιμα, ποτά, φαρμακευτικά προϊόντα κ.ά. Είναι πολύ καλά διαλυτό στο νερό και σε αιθανόλη (96%).

INCI

Citric acid.

Ασφάλεια και Χρήση

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Μπορεί να προκαλέσει δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί. Προτείνεται η χρήση μάσκας.

beautylab the store