Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Οξέα λουλουδιών 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 091000024
4,50 €

Formulation Tips

Προστίθεται στην τελική φάση των καλλυντικών προϊόντων, στο στάδιο της ψύξης, σε ποσοστό 2-5% κ.β..

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί.

Τα οξέα λουλουδιών προέρχονται από τα μπεζ πέταλα της αφρικανικής ποικιλίας λουλουδιών ιβίσκου Karkade, τα οποία παρουσιάζουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικά AHA και πυροσταφυλικό οξύ. Το δραστικό συστατικό οξέα λουλουδιών συνδυάζει τις ιδιότητες των α-υδρόξυ οξέων προάγοντας την κυτταρική ανανέωση και έλεγχο στην έκκριση του σμήγματος, καθώς επίσης βοηθούν σημαντικά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας.

INCI

Water, hibiscus sabdariffa flower extract.

Ασφάλεια και Χρήση

MSDS (Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας) 

Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Να μην καταποθεί.

Download Brochure

Download the brochure file to view more details and tips.

Άνοιγμα Αρχείου