Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Βούτυρο μάνγκο 100gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090600009
3,90 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται μόνο του ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το βούτυρο μάνγκο λαμβάνεται από τους καρπούς των φρούτων μάνγκο. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που καταπραΰνουν το δέρμα και βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του. Το βούτυρο μάνγκο χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης σώματος & προσώπου, περιποίησης μαλλιών, περιποίησης πριν ή μετά τον ήλιο και σαπουνιών.

INCI

Mangifera indica seed butter.

Επίσης /
Προτείνουμε