Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Στεαρίνη 500gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090500007
2,20 €

Formulation Tips

Απαιτείται θέρμανση εως ότου να λιώσει (~60oC) και ανάμιξη με άλλα λιπαρά συστατικά και προσθήκη στην θερμή υδατική φάση. Συνιστώμενο ποσοστό χρήσης: 2-10% κ.β..
Πρόκειται για ένα λιπαρό οξύ μακράς αλυσίδας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συν-γαλακτωματοποιητής σε O/W παρασκευή γαλακτωμάτων. Βελτιώνει τη διάρκεια ζωής και τη συνοχή του τελικού γαλακτώματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου, αλλά και για την παρασκευή σαπουνιών με την κλασική μέθοδο.

INCI

Stearic acid.
beautylab the store