Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Υαλουρονικό οξύ, σκόνη 5gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 091000001
8,00 €

Formulation Tips

Είναι διαλυτό σε νερό σε ποσοστό: 0,01-2% κ.β., μπορεί να θερμανθεί εως 60οC.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας γραμμικός πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους, που συναντάται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα και είναι ο πιο δημοφιλής παράγοντας ενυδάτωσης στην καλλυντική βιομηχανία. Η δράση του εξαρτάται από το μοριακό του βάρος.

INCI

Sodium hyaluronate.

Download Brochure

Download the brochure file to view more details and tips.

Άνοιγμα Αρχείου