Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο δάφνη 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400034
6,20 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο δάφνης έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και λόγω του ισχυρού αρώματος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εντομοαπωθητικό. Το αιθέριο έλαιο δάφνης έχει τονωτική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής και προάγει την ανάπτυξη της τρίχας. Στην αρωματοθεραπεία, βοηθά στη βελτίωση της υγείας του λεμφικού συστήματος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

INCI

Laurus nobilis oil.

Επίσης /
Προτείνουμε