Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400025
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
2,10 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά σκευάσματα για τη φροντίδα προβληματικών επιδερμίδων. Ακόμη, διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας και προάγει την υγεία του τριχωτού. Στην αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιείται για την βελτίωση της συγκέντρωσης.

INCI

Rosmarinus officinalis leaf oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store