Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο κανέλλα 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400012
2,70 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο κανέλας έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και προάγει την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας. Χάρη στο έντονο άρωμά του και τις ιδιότητές του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα σε αποσμητικά αλλά και ως εντομοαπωθητικό.

INCI

Cinnamomum zeylanicum leaf oil.

Επίσης /
Προτείνουμε