Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο κέδρος 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400013
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
2,60 €

Formulation Tips

Να μην καταποθεί. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.
Το αιθέριο έλαιο κέδρου έχει τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και συμβάλλει στη μείωση της έκκρισης σμήγματος και κατά συνέπεια βελτιώνει την όψη της. Λόγω των τονωτικών ιδιοτήτων του, το αιθέριο έλαιο κέδρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδα. Ακόμη, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιεία.

INCI

Cedrus atlantica wood oil.

Επίσης /
Προτείνουμε