Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο κόριανδρος 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400027
4,50 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο κόριανδρου έχει τονωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο κόριανδρου διεγείρει διάφορες λειτουργίες του σώματος και σε προϊόντα μασάζ βοηθά στην αντιμετώπιση πόνων μυών και αρθρώσεων. Στην αρωματοθεραπεία, βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους και πονοκεφάλων.

INCI

Coriandrum sativum seed oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store