Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο λευκόδεντρου (cajeput) 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400041
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
2,80 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο λευκόδεντρου έχει τονωτικές, αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Θεωρείται ως ένα εξειδικευμένο αιθέριο έλαιο που προάγει την ελεύθερη αναπνοή λόγω του ισχυρού αρώματος του. Σε προϊόντα μασάζ, βοηθά επίσης στη ανακούφιση από πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

INCI

Melaleuca leucadendron cajuputi leaf oil.

Επίσης /
Προτείνουμε