Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο μάραθος 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400004
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
2,00 €

Formulation Tips

Να μην καταποθεί. Ελαφρώς ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.
Το αιθέριο έλαιο μάραθου έχει ισχυρές αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα στοματικής υγιεινής αλλά και προϊόντα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Στην αρωματοθεραπεία, προάγει τη χαλάρωση.

INCI

Foeniculum vulgare oil.

Επίσης /
Προτείνουμε