Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626, 2103254843
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλo βιολογικό 1mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400090
33,00 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο του ξύλου τριανταφυλλιάς έχει αντιγηραντικές και τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Χάρη στο έντονο άρωμά του μαζί με τις ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποσμητικά αλλά και ως εντομοαπωθητικό. Στην αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιείται για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες.

INCI

Aniba rosaeodora wood oil.

Επίσης /
Προτείνουμε