Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο πατσουλί 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400011
Το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 13/8 μέχρι 19/8. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από τις 13/8 μέχρι και τις 19/8, θα αποσταλούν από τις 20/8 κατά σειρά προτεραιότητας.
4,70 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο πατσουλί έχει αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές, αντισηπτικές ιδιότητες και προάγει την υγιή εμφάνιση του δέρματος. Λόγω του δυνατού αρώματος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό αποσμητικό και εντομοαπωθητικό ή ως «νότα» στη σύνθεση αρωμάτων.

INCI

Pogostemon cablin leaf oil.

Επίσης /
Προτείνουμε