Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο περγαμόντο 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400036
3,47 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο περγαμόντου είναι αναζωογονητικό και τονωτικό για την επιδερμίδα και το σώμα. Όπως όλα τα εσπεριδοειδή, έχει απολυμαντικές και αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποσμητικά και ως "νότα" στη σύνθεση αρωμάτων. Στην αρωματοθεραπεία, χαλαρώνει από το άγχος και βοηθά στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων.

INCI

Citrus aurantium bergamia fruit oil.

Επίσης /
Προτείνουμε