Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο πορτοκάλι 10mL

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090400018
1,60 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και βοηθά το δέρμα να παραμείνει υγιές και λαμπερό. Έχει καθαριστικές ιδιότητες και λειτουργεί ως φυσικό εντομοαπωθητικό. Στην αρωματοθεραπεία, διεγείρει το σώμα και το πνεύμα.

INCI

Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil.

Επίσης /
Προτείνουμε