Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο σημύδα 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400039
1,61 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο σημύδας έχει αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και στυπτικές ιδιότητες, προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και διατηρεί την υγιή της όψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθώς ενδυναμώνει την τρίχα. Σε προϊόντα μασαζ, το αιθέριο έλαιο σημύδας βοηθά στην αντιμετώπιση πόνων μυών και αρθρώσεων.

INCI

Betula lenta bark oil.

Επίσης /
Προτείνουμε