Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο σιτρονέλλα 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400035
3,60 €

Formulation Tips

Εύφλεκτο. Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.
Το αιθέριο έλαιο της σιτρονέλλας έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες που προάγουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας. Λόγω του ισχυρού αρώματος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποσμητικό και εντομοαπωθητικό. Στην αρωματοθεραπεία, προάγει την αίσθηση της χαλάρωσης.

INCI

Cymbopogon nardus oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store