Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο τσαϊόδεντρο 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400008
3,98 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο τσαϊόδεντρου έχει εξαιρετικές αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες και θεωρείται το πιο ιδανικό αιθέριο έλαιο για την αντιμετώπιση της ακμής αλλά και τους μύκητες των νυχιών. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως "συντηρητικό" σε σπιτικά καλλυντικά.

INCI

Melaleuca alternifolia leaf oil.

Επίσης /
Προτείνουμε