Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αιθέριο έλαιο φασκόμηλο 10mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090400016
4,90 €

Formulation Tips

Αναλόγως τη χρήση διαλύεται 0,05-1% αιθέριου ελαίου (1-40 σταγόνες) σε κάποιο φορέα.

Να μην καταποθεί. Ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο.

Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου έχει αντιμικροβιακές, αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες και γενικότερα τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Ακόμη, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας.

INCI

Salvia officinalis oil.

Επίσης /
Προτείνουμε