Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Φυτική σιλικόνη (παράγωγο ελαιολάδου) 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100059
2,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Η φυτική σιλικόνη είναι μίγμα εστέρων που προέρχονται από το ελαιόλαδο. Είναι εναλλακτικό φυτικό έλαιο της σιλικόνης και κυλομεθικόνης αφού αφήνει μια μοναδική απαλή αίσθηση και μεταξένιο αποτέλεσμα μακράς διαρκείας. Η φυτική σιλικόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες παρασκευές για την περιποίηση της επιδερμίδας ή σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών ως εναλλακτικό της κυκλομεθικόνης.

INCI

Hydrogenated ethylhexyl olivate, hydrogenated olive oil unsaponifiables

Επίσης /
Προτείνουμε