Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Φυτικός γαλακτωματοποιητής από ελιά-σιτάρι 250gr

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090500005
9,92 €

Formulation Tips

Απαιτείται θέρμανση εως ότου να λιώσει (~60oC) και ανάμιξη με άλλα λιπαρά συστατικά και προσθήκη στην θερμή υδατική φάση. Συνιστώμενο ποσοστό χρήσης: 3-10% κ.β..
Πρόκειται για έναν λιποπρωτεϊκό γαλακτωματοποιητή που λαμβάνεται μετά από την αντίδραση μερικώς υδρολυμένης πρωτεΐνης σίτου με τα λιπαρά οξέα του ελαιολάδου. Είναι ένας O/W γαλακτωματοποιητής χωρίς PEG και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας, χωρίς να απαιτείται η χρήση συν-γαλακτωματοποιητή. Τα προκύπτοντα γαλακτώματα είναι αρκετά σταθερά και παρουσιάζουν καλή συμβατότητα με την επιδερμίδα αφήνοντας αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

INCI

Olivoyl hydrolized wheat protein, cetearyl alcohol, glyceryl oleate, glyceryl stearate, potassium hydroxide.