Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αβοκαντέλαιο 250mL

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090100009
Το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 13/8 μέχρι 19/8. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από τις 13/8 μέχρι και τις 19/8, θα αποσταλούν από τις 20/8 κατά σειρά προτεραιότητας.
5,40 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο αβοκάντο λαμβάνεται πιέζοντας τους καρπούς του δέντρου αβοκάντο. Είναι υψηλό σε ακόρεστα ελαϊκά, λινολικά και παλμιτεολικά λιπαρά οξέα, βιταμίνες Ε, Α & D και στερόλες. Το λιπαρό οξύ που σχετίζεται με το δέρμα (παλμιτελοϊκό οξύ) προσφέρει καλό ενυδατικό αποτέλεσμα και υψηλή απορροφησιμότητα. Το λάδι αβοκάντο είναι κατάλληλο για τη θεραπεία πολύ ξηρών ή ώριμων επιδερμίδων. Στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, το έλαιο αβοκάντο προσφέρει προστασία χρώματος, καθώς και λάμψη και δύναμη στα μαλλιά.

INCI

Persea gratissima oil

Επίσης /
Προτείνουμε