Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, οργανικό 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100050
15,00 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το οργανικό έλαιο άγριου τριαντάφυλλου εξάγεται από τους σπόρους αγριοτριανταφυλλιάς με τη διαδικασία της ψυχρής εκθλιψης. Περιέχει λινολεϊκό (Ω-6) και λινολενικό (Ω-3) οξέα, προβιταμίνη Α και βιταμίνη Ε. Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου βοηθούν στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση των ξηρών και θαμπών επιδερμίδων. Επιπλέον, προστατεύει την επιδερμίδα από τα σημάδια πρόωρης γήρανσης που οφείλονται στην έκθεση στην UV ακτινοβολία και προάγει την ολιστική υγεία της επιδερμίδας αφήνοντάς την λαμπερή.

INCI

Rosa canina fruit oil.

Επίσης /
Προτείνουμε