Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο αργκάν 100mL

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090100032
9,00 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το έλαιο αργκάν προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των καρπών του δέντρου αργκάν που φύεται στο Μαρόκο και παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα (ολεϊκό, λινολεϊκό, παλμιτικό οξύ), βιταμίνη Ε και φαινόλες. Χάρη στα συστατικά του βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, ενισχύει την ελαστικότητά της καθώς επίσης προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικές φόρμουλες για ξηρές και ώριμες επιδερμίδες, σε προϊόντα περιποίησης χειλιών ή ως λάδι περιποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας μικρών παιδιών. Το έλαιο αργκάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών αφήνοντας τα υγιή και λαμπερά.

INCI

Argania spinosa kernel oil.

Επίσης /
Προτείνουμε