Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο άρνικα 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100021
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
6,00 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το έλαιο άρνικα προέρχεται από ελαιώδη εκχύλιση του φυτού σε ηλιέλαιο. Η άρνικα χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της και για την παρασκευή αλοιφών και βαμμάτων. Χάρη στα πολύτιμα λιπαρά οξέα που περιέχει όπως, λινολενικό, παλμιτικό, λινολεϊκό και μυριστικό οξύ και τις στερόλες είναι ιδανικό έλαιο για την περιποίηση ευαίσθητων επιδερμίδων ενώ ως λάδι μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση πόνων μυών ή αρθρώσεων. Σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών προάγει την γενικότερη υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

INCI

Glycine soja oil, arnica montana flower extract, tocopherol.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store