Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο νυχτολούλουδου 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100049
10,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο νυχτολούλουδου παράγεται από την σύνθλιψη των σπόρων του ομώνυμου λουλουδιού και είναι πλούσιο σε λινολεϊκό, γ-λινολεϊκό οξύ καθώς και σε άλλα Ω-6 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Το έλαιο νυχτολούλουδου έχει ελαφριά και εξαιρετικά διεισδυτική υφή. Είναι ιδανικό για την περιποίηση ευαίσθητων και ώριμων επιδερμίδων αφού παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, προάγει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και την βοηθά να ανακτήσει την ελαστικότητά της.

INCI

Oenothera biennis oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store