Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ηλιέλαιο (ελαϊκό) 250mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100023
2,10 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το ηλιέλαιο είναι το βρώσιμο λάδι που προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του ηλίανθου και είναι πλούσιο σε ελαικό οξύ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην οξείδωση. Η βιταμίνη Ε που περιέχει σε συνδυασμό με τα λιπαρά οξέα «παγιδεύει» την υγρασία της επιδερμίδας διατηρώντας την ενυδατωμένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και βοηθά στην αντιμετώπιση της ερυθρότητας και τραχύτητας της επιδερμίδας που μπορεί να οφείλονται σε ηλιακά εγκαύματα ή δερματίτιδες. Είναι ελαφρύ, μη λιπαρό λάδι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ως λάδι μασάζ ή για την παρασκευή εμποτισμένων ελαίων περιποίησης.

INCI

Helianthus annuus seed oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store