Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο ιπποφαούς 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100035
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
8,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το έλαιο ιπποφαούς προέρχεται από την ελαιώδη εκχύλιση του καρπού του σε ηλιέλαιο. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτεολεϊκό, παλμιτικό και άλλα ευεργετικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Τα ελαιώδες εκχύλισμα ιπποφαούς έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας έναντι εξωτερικών παραγόντων. Το έλαιο ιπποφαούς μπορεί να ενσωματωθεί σε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και ειδικότερα σε προϊόντα περιποίησης μετά την έκθεση στον ήλιο.

INCI

Helianthus annuus seed oil, hippophae rhamnoides fruit extract.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store