Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καλέντουλα έλαιο 1Lt

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100003
24,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το έλαιο καλέντουλας μέσα σε φορέα προέρχεται από το φυτό κατιφές το οποίο αποτελεί είδος μαργαρίτας. Περιέχει τερπενοειδή, β-κατοτένιο και λιπαρά οξέα, πολύτιμα συστατικά που του προσδίδουν καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητες. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για την φροντίδα ευαίσθητων, ερεθισμένων ή πολύ ξηρών επιδερμίδων. Το λάδι καλέντουλας αποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, βάλσαμα, μίγμα ελαίων περιποίησης πολύ ξηρών και ερεθισμένων επιδερμίδων, αλλά και στην αρωματοθεραπεία είναι ιδανικό έλαιο για μασάζ καθώς αποτελεί άριστο φορέα για την προσθήκη αιθέριων ελαίων.

INCI

Caprylic/capric triglyceride, calendula officinalis flower extract.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store