Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καλέντουλα έλαιο 100mL

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090100004
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
3,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το έλαιο καλέντουλας μέσα σε φορέα προέρχεται από το φυτό κατιφές το οποίο αποτελεί είδος μαργαρίτας. Περιέχει τερπενοειδή, β-κατοτένιο και λιπαρά οξέα, πολύτιμα συστατικά που του προσδίδουν καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητες. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για την φροντίδα ευαίσθητων, ερεθισμένων ή πολύ ξηρών επιδερμίδων. Το λάδι καλέντουλας αποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, βάλσαμα, μίγμα ελαίων περιποίησης πολύ ξηρών και ερεθισμένων επιδερμίδων, αλλά και στην αρωματοθεραπεία είναι ιδανικό έλαιο για μασάζ καθώς αποτελεί άριστο φορέα για την προσθήκη αιθέριων ελαίων.

INCI

Olea europaea fruit oil, calendula officinalis flower extract, tocopherol.

Επίσης /
Προτείνουμε