Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καροτέλαιο, ελαιώδες εκχύλισμα 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100020
7,10 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το καροτέλαιο προέρχεται από την ελαιώδη εκχύλιση καρότων σε σογιέλαιο. Είναι ένα φυτικό έλαιο είναι πλούσιο σε β-καροτένιο, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και λιπαρά οξέα τα οποία παρέχουν αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το καροτέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα περιποίησης πριν ή μετά την έκθεση στον ήλιο παρατείνοντας το μαύρισμα και βοηθώντας στην αναγέννηση του δέρματος. Είναι επίσης κατάλληλο για την περιποίηση πολύ ξηρών ή σκασμένων επιδερμίδων.

INCI

Glycine soja oil, daucus carota sativa root extract, beta- carotene, tocopherol

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store