Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο καρύδας, κλασματοποιημένο 250mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100074
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
3,60 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το λάδι καρύδας fractionated προέρχεται από την κλασματοποίηση του απλού ελαίου καρύδας. Είναι ένα κλάσμα από το οποίο έχουν αφαιρεθεί σχεδόν όλα τα λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και «ξηρό» έλαιο περιποίησης, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μπορεί να διαλύσει άλλα λιπαρά συστατικά και εμφανίζει καλή συμβατότητα με την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για περιποίηση λιπαρής επιδερμίδας.

INCI

Caprylic-capric triglyceride.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store