Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Έλαιο καρύδας, υδατοδιαλυτό 100mL Έλαιο καρύδας, υδατοδιαλυτό 100mL

Έλαιο καρύδας, υδατοδιαλυτό 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090700031
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 26/4 έως και 29/4. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 25/4 έως 29/4 θα εξυπηρετηθούν τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
3,60 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το υδατοδιαλυτό έλαιο καρύδας προέρχεται από την εστεροποίηση των λιπαρών οξέων καρύδας με γλυκερόλη. Είναι ένα υδρόφιλο λάδι κατάλληλο για όλα τα είδη αφριστικών παρασκευασμάτων, το οποίο παρέχει λάμψη και μαλακτικές ιδιότητες στο τελικό προϊόν. Αυτοί οι εστέρες είναι επίσης κατάλληλοι για πηκτώματα και καλλυντικά παρασκευάσματα που περιέχουν αλκοόλη.

INCI

PEG-7 glyceryl cocoate