Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο καρύδας 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100072
3,60 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο καρύδας παράγεται από τον καρπό του δέντρου καρύδας. Είναι πολύ πλούσιο πολύτιμα λιπαρά οξέα όπως λαυρικό, καπρυλικό και καπρικό, βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία παρέχουν ενυδατικές ιδιότητες. Το έλαιο καρύδας απορροφάται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολιστική φροντίδα, έτσι βρίσκεται σε πολλά καλλυντικά σκευάσματα όπως σαπούνια, σαμπουάν, λάδια σώματος, προϊόντα περιποίησης πριν και μετά της έκθεσης στον ήλιο και κρέμες.

INCI

Cocos nucifera oil

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store